Національна федерація бодібілдингу України

666

МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5!

13 жовтня, на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа», який проходить у м. Мадрид, Іспанія????????, перемогу ????здобула у фіт-модель серед жінок у ростовій категорії до 172 см полтавка Марина Полапа (тренер Лернік Матосян).
Киянка Альона Риженко посіла четверте місце у фіт-модель серед жінок у ростовій категорії до 164 см, а львів’янка Руслана Нехлебова у цій же категорії завершила свій виступ на п’ятому місці.
Анна Пташинська з Одеси у фіт-модель серед жінок у ростовій категорії +172 см зайняла п’яте місце. Щиро вітаємо українок із вдалим виступом на іспанській сцені!
МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5! МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5! МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5! МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5! МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5! МАРИНА ПОЛАПА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ТУРНІРУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У ФІТ-МОДЕЛЬ. АЛЬОНА РИЖЕНКО, РУСЛАНА НЕХЛЕБОВА ТА АННА ПТАШИНСЬКА У ТОП-5!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!