Національна федерація бодібілдингу України

Ukraine Peace Instagram Post

Увага спортсменам-чоловікам! Обов’язкові умови для включення до складу збірної України для участі у турнірі «Арнольд Класик Європа»

7 вересня 2024 року у Києві відбудеться важлива подія – відбір до складу збірної України з бодібілдингу для участі у міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа-2024», який проходитиме з 10 по 13 жовтня в Мадриді, Іспанія. Тренерська рада Національної федерації бодібілдингу України запрошує спортсменів на відбір у фітнес-клуб «InterFit» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72, станція метро «Олімпійська»). Початок заходу – о 15:00.

Обов’язкові умови для включення до складу збірної України для участі у турнірі з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа» для претендентів-чоловіків:
1. Бути включеним до затвердженого Міністерством молоді та спорту України складу збірних команд України з бодібілдингу на 2024 рік.

2. Перебувати на військовому обліку у ТЦК та мати повний порядок з військово-обліковими документами адже з 17 липня 2024 року для чоловіків віком від 18 до 60 років, які планують брати участь у міжнародних турнірах, введено нові правила перетину кордону. Обов’язковою умовою є наявність військово-облікового документа. Це може бути як паперова, так і електронна версія документа. У разі його відсутності у виїзді з України буде відмовлено.
Також підставою відмови буде наявність в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів відомостей про подання такої особи щодо розшуку в Національну поліцію. В таких випадках на місце викликатимуть поліцейського для здійснення адміністративного затримання особи та її доставлення до найближчого територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Ці вимоги актуальні для спортсменів, які прагнуть взяти участь у міжнародних змаганнях, зокрема у турнірі «Арнольд Класик Європа-2024».
Не втратьте шанс представити Україну на одному з найпрестижніших турнірів світу!

Слідкуйте за новинами на офіційному сайті та соціальних мережах ФББУ.

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!