Національна федерація бодібілдингу України

Ціановий та Жовтий з Рамкою День Народження Листівка, копия

ВІТАЄМО ВАЛЕРІЯ ІВАНОВИЧА ПОНОМАРЕНКА З 80-РІЧЧЯМ!

Сьогодні 80-й день народження святкує Валерій Іванович Пономаренко, заслужений тренер України з бодібілдингу, почесний президент Федерації бодібілдингу та фітнесу Запорізької області, один з засновників бодібілдингу в Україні, багаторазовий переможець Всеукраїнських змагань з бодібілдингу.

Шановний Валерію Івановичу!
Ваш внесок у розвиток бодібілдингу в Україні неможливо переоцінити. Ви стояли біля витоків цього спорту в нашій країні, і завдяки Вашій праці та безмежній відданості, бодібілдинг став популярним та визнаним видом спорту. Ви виховали багато поколінь спортсменів, які досягли значних висот на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.
Ваші численні успіхи у справі розвитку українського бодібілдингу є яскравим свідченням Вашого таланту, наполегливості та майстерності. Ви є прикладом для багатьох молодих спортсменів, які прагнуть досягти вершин у цьому виді спорту.
Від імені Національної федерації бодібілдингу України бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових досягнень. Нехай кожен день приносить Вам радість, задоволення від життя та натхнення на нові звершення.

З повагою та найкращими побажаннями,
команда Національної федерації бодібілдингу України

ВІТАЄМО ВАЛЕРІЯ ІВАНОВИЧА ПОНОМАРЕНКА З 80-РІЧЧЯМ!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!