Національна федерація бодібілдингу України

REZULTATE-GRAND-PRIX-CLUJ-2024-page-001

ПРОТОКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З БОДІБІЛДИНГУ «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA»

Вашій увазі протоколи міжнародного турніру з бодібілдингу «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA», який відбувся 18 травня 2024 року у м. Клуж-Напока, Румунія. Нагадаємо, що на турнірі успішно виступили спортсмени збірної України:

Киянка Олександра Суманєєва здобула перемогу у бікіні серед жінок у ростовій категорії до 164 см, а також посіла друге місце у абсолютній категорії серед жінок. Друге місце у «абсолютці» принесло Олександрі карту професіонала Elite Pro.

Катерина Радецька з Одеси стала переможницею змагань у бодіфітнесі серед майстрів +35 років у відкритій ростовій категорії. У бодіфітнесі у змаганнях серед жінок у ростовій категорії до 163 см Катерина Радецька зайняла третє місце.

Олена Аруссон з Харкова посіла четверте місце у бікіні серед майстрів +35 років у відкритій ростовій категорії. В активі Олени п’яте місце у бікіні серед жінок у ростовій категорії до 172 см.

Марія Фалова потрапила у топ-5 у бікіні серед жінок у ростовій категорії до 169 см.

ПРОТОКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З БОДІБІЛДИНГУ «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA» ПРОТОКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З БОДІБІЛДИНГУ «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA» ПРОТОКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З БОДІБІЛДИНГУ «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA» ПРОТОКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З БОДІБІЛДИНГУ «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA» ПРОТОКОЛИ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З БОДІБІЛДИНГУ «IFBB INTERNATIONAL GRAND PRIX ROMANIA»

 

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!