Національна федерація бодібілдингу України

413905607_7120853237957539_7776231324966271343_n

ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ

Передріздвяний фітнес-турнір відкритого чемпіонату Черкащини- пік неймовірного виплеску енергії, вже позаду . І в нас наступають довгоочікувані справжні різдвяні канікули – відпочинок від напруженої роботи.

Коротко про результати. АБСОЛЮТНУ ПЕРЕМОГУ серед команд вже традиційно отримала к-да «ІВАЗАР» з м.Канів, тр-р Вікторія Кобзаренко. Каневський дует БОГДАН ЛУЦИШИН та ОЛЕКСАНДРА КОБЗАРЕНКО –також з абсолютною перемогою серед дуетів. АБСОЛЮТНУ ПЕРЕМОГУ серед фіт-денсерів-еліт здобула ЛЮБОВ БОНДАР , а серед фіт-денсерів-про – ПОЛІНА СТРУКОВА . Поліна також стала АБСОЛЮТНИМ ПЕРЕМОЖЦЕМ і з фітнес-про і з модельного фітнесу (обидві зі СФСТ ”ГРАЦІЯ” – м.Черкаси, тр-р Антоніна Оробець).

Дякуємо суддівській колегії , яка була представлена шановними людьми нашого міста : -заслуженими діячами мистецтв Анатолієм та Кариною Неверовськими, -майстрами спорту Міжнародного класу Михайлом та Іванною Кисляковими, -майстрами спорту Лідією Ленською, Тетяною Наймитенко, Яною Мурзою, Мариною Гончаренко, -кандидатом в майстри спорту України Марією Гавдун, – триразовою чемпіонкою світу з дитячо-юнацького фітнесу Анною Мєльніковою.

На змаганнях були відмічені кращі спортсмени року ЧП ГО ФББУ з фітнесу. Ними стали : -ЮЛІЯ ДУДНИК ЮЛІЯ (в.к. 8-9р., ШТА ”SOUL DANCE”- м.Черкаси, тр-р Яна Мурза), ПОЛІНА СТРУКОВА (в.к. 10-11р.), -АННА МІРОШНИК (в.к. 12-13р.)-обидві СФСТ “ГРАЦІЯ”-м.Черкаси, тр-р Антоніна Оробець, -СОФІЯ КИХТЕНКО (в.к.14-15р., СТК “LADY DANCE”- м.Тальне, тр-р Марина Гончаренко). Всі дівчата є чемпіонками України та володарами Кубку України , а також – призерами Чемпіонату Європи у Словаччині з фітнесу у 2023р. (Юлія,Анна, Софія-бронзовими призерами, а Поліна –чемпіонка Європи). Кращим спортсменом 2023р. зразу в трьох номінаціях з фітнесу, фіт-денсу та модельного фітнесу була визнана ПОЛІНА СТРУКОВА.

Черкащани гідно представляли фітнес не тільки на головних аренах України, Європи, але і сьогодні – у себе вдома.

Ми завжди пам’ятаємо якою ціною дається нам можливість тренуватися та змагатися ! Дякуємо ЗСУ , що бороните наш спокій. Слава українським захісникам та хай пулі вас обминають!

ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ ОГЛЯД ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФІТНЕСУ ТА ФІТНЕС-ДИСЦИПЛІН «РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ» ВІД АНТОНІНИ ОРОБЕЦЬ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!