Національна федерація бодібілдингу України

403857163_752150546952977_3810562690880425341_n

ЗОЛОТУ, СРІБНУ ТА ДВІ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ ВИБОРОЛИ УКРАЇНКИ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФІТНЕСУ

18 листопада у Братиславі в перший день Чемпіонату Європи з дитячо-юнацького фітнесу юні українські спортсменки вибороли золоту, срібну та дві бронзові медалі.
Володарками бронзових медалей стали ????Мірошник Анна (в.к. 12р., тренер Антоніна Оробець) і ????Дуднік Юлія (в.к. 9р., тренер Яна Мурза). “Срібло” виборола ????Чала Софія (в.к.-10р., тренер Тетяна Пастушко). А перемогу здобула ????Струкова Поліна (в.к.-10р., тренер Антоніна Оробець).
На жаль, не вдалося пробитися у фінал дебютантам змагань Араповій Вероніці та Фарукшиній Софії. Але в них все попереду!???? Завтра в боротьбу вступають спортсмени старших вікових категорій – від 13 до 16 років. Хай щастить!
ЗОЛОТУ, СРІБНУ ТА ДВІ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ ВИБОРОЛИ УКРАЇНКИ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФІТНЕСУ ЗОЛОТУ, СРІБНУ ТА ДВІ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ ВИБОРОЛИ УКРАЇНКИ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФІТНЕСУ ЗОЛОТУ, СРІБНУ ТА ДВІ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ ВИБОРОЛИ УКРАЇНКИ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФІТНЕСУ ЗОЛОТУ, СРІБНУ ТА ДВІ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ ВИБОРОЛИ УКРАЇНКИ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФІТНЕСУ
ЗОЛОТУ, СРІБНУ ТА ДВІ БРОНЗОВІ МЕДАЛІ ВИБОРОЛИ УКРАЇНКИ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФІТНЕСУ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!