Національна федерація бодібілдингу України

зображення_viber_2023-06-24_22-11-09-262

24 ЧЕРВНЯ У ЧЕРКАСАХ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР НА ПІДТРИМКУ ЗСУ З ФІТНЕС ЧЕЛЕНДЖУ «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023»

ФББУ 24 червня 2023 року у м.Черкаси організувала та з успіхом провела благодійний турнір на підтримку ЗСУ з фітнес челенджу (виконання силових вправ) «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023».

У турнірі взяли участь 68 спортсменів, які у напруженій боротьбі змагались за нагороди «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023» серед жінок та чоловіків, юніорок та юніорів, дівчат та хлопців.

Особливо хочеться відзначити серед учасників турніру «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023» юних спортсменок Аліну Самойленко, Софію Кихтенко, Вероніку Арапову та Поліну Струкову – членів збірної команди України з дитячого фітнесу, які щойно повернулись з Сербії. Нагадаємо, що з 16 по 19 червня 2023 року у м. Чачак, Сербія, проходив Чемпіонат світу з дитячого фітнесу, в якому мали брати участь українські спортсмени. Але дізнавшись про те, що Міжнародна федерація фітнесу та бодібілдингу та оргкомітет змагань допустили до участі у Чемпіонаті світу команду Росії, члени збірної команди України ухвалили непохитне рішення – бойкотувати змагання на яких будуть виступати представники держави-терористки та виступили під час реєстрації учасників світового чемпіонату із заявою-протестом проти участі команди Росії на міжнародних змаганнях з фітнесу та бодібілдингу.

Вашій увазі імена переможців та призерів турніру «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023»

Дівчата
1 місце Чорногор Олександра
2 місце Струкова Поліна
3 місце Арапова Вероніка

Хлопці
1 місце Євтушенко Олександр
2 місце Стеценко Олександр
3 місце Вигумер Артем

Юніорки
1 місце Кихтенко Софія
2 місце Ганюченко Яна
3 місце Сaрaжинська Анастасія

Юніори
1 місце Чумак Назар
2 місце Вій Микита
3 місце Шинкаренко Андрій

Жінки
1 місце Запорожець Марина
2 місце Харманюк Яна
3 місце Лавренко Тетяна

Чоловіки
1 місце Кікнадзе Гага
2 місце Хоменко Дмитро
3 місце Гайшук Роман

Вітаємо спортсменів з успіхами! Дякуємо оргкомітету на чолі з Михайлом Кисляковим за організацію турніру! Слава Україні! Слава ЗСУ!

 

Фотозвіт зі змагань можна завантажити за посиланням https://fex.net/s/ypcemxy

Автор фото: Олександр Якимович @yakimovich_a

24 ЧЕРВНЯ У ЧЕРКАСАХ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР НА ПІДТРИМКУ ЗСУ З ФІТНЕС ЧЕЛЕНДЖУ «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023» 24 ЧЕРВНЯ У ЧЕРКАСАХ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР НА ПІДТРИМКУ ЗСУ З ФІТНЕС ЧЕЛЕНДЖУ «CHERKASY FITNESS CHALLENGE 2023»

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!