Національна федерація бодібілдингу України

зображення_viber_2023-06-14_19-22-50-691

ЗБІРНА КОМАНДА УКРАЇНИ ВІДМОВИЛАСЬ ВІД УЧАСТІ У ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З ДИТЯЧОГО ФІТНЕСУ НА ЗНАК ПРОТЕСТУ ПРОТИ ДОПУСКУ ДО ЗМАГАНЬ КОМАНДИ З КРАЇНИ-АГРЕСОРКИ

З 16 по 19 червня 2023 року у м. Чачак, Сербія, проходитиме Чемпіонат світу з дитячого фітнесу в якому мали брати участь українські спортсмени.
Збірна команда України розпочала свій тривалий шлях на світовий чемпіонат з України до Сербії 14 червня.
Вже приїхавши до Сербії 16 червня члени української делегації дізнались про те, що Міжнародна федерація фітнесу та бодібілдингу та оргкомітет змагань допустили до участі у Чемпіонаті світу з дитячого фітнесу команду Росії.
Дізнавшись про факт допуску спортсменів з країни-агресорки юні українські майстри фітнесу разом із головним тренером збірної України з дитячо-юнацького фітнесу, заслуженим тренером України з бодібілдингу Антоніною Левківною Оробець ухвалили непохитне рішення – бойкотувати змагання на яких будуть виступати представники держави-терористки і виступити під час реєстрації учасників Чемпіонату світу з дитячого фітнесу-2023 із заявою-протестом проти участі команди Росії на міжнародних змаганнях з фітнесу та бодібілдингу.

Антоніна Оробець, головний тренер збірної України з дитячо-юнацького фітнесу, заслужений тренер України з бодібілдингу:
«Сьогодні, 16 червня, наша команда прибула на Чемпіонат світу з дитячого фітнесу у м. Чачак, Сербія. На жаль, тільки сьогодні ми дізнались, що до змагань допущена команда Росії. Ми висловлюємо протест проти допуску спортсменів Росії до Чемпіонату світу. В Україні зараз іде страшна війна на якій гинуть люди, гинуть діти і в цей самий час Міжнародна федерація фітнесу та бодібілдингу приймає в широкі обійми спортсменів з Росії.
Ми маємо бажання, щоб в майбутньому ніколи не допускали спортсменів з Росії на міжнародні змагання і українські спортсмени мали змогу брати участь у турнірах, де не буде російських атлетів».

Вашій увазі склад збірної команди України-команди юних патріотів рідної країни, які вирішили, що не змагатимуться на одній сцені з представниками країни-агресорки на Чемпіонаті світу з дитячого фітнесу:
Софія Чала (вікова категорія 10 років),
Поліна Струкова (вікова категорія 10 років),
Вероніка Арапова (вікова категорія 12 років),
Анна Мірошник (вікова категорія 12 років),
Домініка Сас (вікова категорія 13 років),
Аліса Крандієвська (вікова категорія 14 років),
Аліна Самойленко (вікова категорія 14 років),
Софія Кихтенко (вікова категорія 15 років).
Тренери спортсменок Антоніна Оробець, Марина Гончаренко, Тетяна Пастушко, Марія Гавдун, Олег Крандієвський.

Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ!

ЗБІРНА КОМАНДА УКРАЇНИ ВІДМОВИЛАСЬ ВІД УЧАСТІ У ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З ДИТЯЧОГО ФІТНЕСУ НА ЗНАК ПРОТЕСТУ ПРОТИ ДОПУСКУ ДО ЗМАГАНЬ КОМАНДИ З КРАЇНИ-АГРЕСОРКИ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!