Національна федерація бодібілдингу України

image001

УКРАЇНКИ ОЛЕСЯ ДУХ ТА ДАР’Я МАКСИМЕНКО ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ «DIAMOND CUP HUNGARY» ТА КУБКУ ЄВРОПИ З ФІТ-МОДЕЛЬ ТА БІКІНІ. СПИСОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ

3 червня українські спортсменки Олеся Дух (Одеська область) та Дар’я Максименко (Київська область) прибули до м. Будапешт, Угорщина, та зареєструвались для участі у міжнародних змаганнях IFBB: турнірі з бодібілдингу «Diamond Cup Hungary» та Кубку Європи з фіт-модель та бікіні.

Олеся Дух змагатиметься на «Diamond Cup Hungary» у бікіні серед майстрів +35 років у відкритій ростовій категорії та у бікіні серед жінок у ростовій категорії до 164 см.
На Кубку Європи Олеся Дух боротиметься за нагороди у бікіні серед жінок у ростовій категорії +163 см.

Дар’я Максименко на «Diamond Cup Hungary» та Кубку Європи представлятиме Україну у фіт-модель серед жінок у ростовій категорії +163 см.

4 червня о 9:30 в Будпешті за місцевим часом розпочнуть атлети боротьбу за медалі турніру з бодібілдингу «Diamond Cup Hungary» та Кубку Європи з фіт-модель та бікіні.

Бажаємо успіхів спортсменкам ФББУ на змаганнях в угорській столиці!

Вашій увазі у прикріплених до публікації зображеннях списки учасників змагань турніру з бодібілдингу «Diamond Cup Hungary» та Кубку Європи з фіт-модель та бікіні.

УКРАЇНКИ ОЛЕСЯ ДУХ ТА ДАР’Я МАКСИМЕНКО ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ «DIAMOND CUP HUNGARY» ТА КУБКУ ЄВРОПИ З ФІТ-МОДЕЛЬ ТА БІКІНІ. СПИСОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ УКРАЇНКИ ОЛЕСЯ ДУХ ТА ДАР’Я МАКСИМЕНКО ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ «DIAMOND CUP HUNGARY» ТА КУБКУ ЄВРОПИ З ФІТ-МОДЕЛЬ ТА БІКІНІ. СПИСОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ УКРАЇНКИ ОЛЕСЯ ДУХ ТА ДАР’Я МАКСИМЕНКО ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ «DIAMOND CUP HUNGARY» ТА КУБКУ ЄВРОПИ З ФІТ-МОДЕЛЬ ТА БІКІНІ. СПИСОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ УКРАЇНКИ ОЛЕСЯ ДУХ ТА ДАР’Я МАКСИМЕНКО ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ «DIAMOND CUP HUNGARY» ТА КУБКУ ЄВРОПИ З ФІТ-МОДЕЛЬ ТА БІКІНІ. СПИСОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ УКРАЇНКИ ОЛЕСЯ ДУХ ТА ДАР’Я МАКСИМЕНКО ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ «DIAMOND CUP HUNGARY» ТА КУБКУ ЄВРОПИ З ФІТ-МОДЕЛЬ ТА БІКІНІ. СПИСОК УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!