Національна федерація бодібілдингу України

inspection-report-prueba-12-page-001

9 ВЕРЕСНЯ У КИЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВІДБІР СПОРТСМЕНІВ ДЛЯ УЧАСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ З БОДІБІЛДИНГУ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА-2023»

9 вересня 2023 року у Києві буде проведено відбір спортсменів до складу збірної України з бодібілдингу для участі у міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа», який цього року проходитиме з 13 по 15 жовтня у м. Мадрид, Іспанія.

Відбірковий захід у своїх стінах прийматиме головний фітнес-клуб Національної федерації бодібілдингу України – «InterFit» на «Олімпійській».

Важливо! Всі спортсмени-чоловіки, які планують брати участь у міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» повинні прибути 100% на відбір для підписання документів пов’язаних з виїздом з країни на змагання.

Спортсмени, які зараз проживають та тренуються за межами України та претендують на місце у складі збірної України для участі у турнірі «Арнольд Класик Європа», повинні до 1 вересня 2023 року надіслати відео актуальної форми до тренерського комітету ФББУ.

Отже, тренерська рада федерації чекатиме 9 вересня претендентів на включення до складу збірної команди країни у фітнес-клубі « InterFit» на «Олімпійській» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 72). Інформацію про початок заходу буде опубліковано пізніше на ресурсах федерації.
Слідкуйте за новинами ФББУ!

 

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!