Національна федерація бодібілдингу України

444

ГАННА НАЧІЧКО – АБСОЛЮТНА ПЕРЕМОЖНИЦЯ «IFBB EUROPEAN CUP» У БІКІНІ! КАТЕРИНА РАДЕЦЬКА – СРІБНА ПРИЗЕРКА «IFBB EUROPEAN CUP» У БОДІФІТНЕСІ!

16 квітня 2023 року у м. Тірана, Албанія, на міжнародному турнірі з бодібілдингу «IFBB European Cup» вдало виступили спортсменки збірної України.

Ганна Начічко (тренер Олександр Сіренко) на прем’єрному для себе міжнародному турнірі здобула перемогу у бікіні серед жінок у ростовій категорії до 169 см, а також тріумфувала у абсолютній категорії бікіні.

Досвідчена спортсменка Катерина Радецька (м. Одеса, тренер Віктор Кожушко) посіла на «IFBB European Cup» друге місце у бодіфітнесі серед жінок у ростовій категорії до 163 см.
Щиро вітаємо спортсменок з міжнародним успіхом! Слава Україні!

ГАННА НАЧІЧКО – АБСОЛЮТНА ПЕРЕМОЖНИЦЯ «IFBB EUROPEAN CUP» У БІКІНІ!  КАТЕРИНА РАДЕЦЬКА – СРІБНА ПРИЗЕРКА «IFBB EUROPEAN CUP» У БОДІФІТНЕСІ! ГАННА НАЧІЧКО – АБСОЛЮТНА ПЕРЕМОЖНИЦЯ «IFBB EUROPEAN CUP» У БІКІНІ!  КАТЕРИНА РАДЕЦЬКА – СРІБНА ПРИЗЕРКА «IFBB EUROPEAN CUP» У БОДІФІТНЕСІ! ГАННА НАЧІЧКО – АБСОЛЮТНА ПЕРЕМОЖНИЦЯ «IFBB EUROPEAN CUP» У БІКІНІ!  КАТЕРИНА РАДЕЦЬКА – СРІБНА ПРИЗЕРКА «IFBB EUROPEAN CUP» У БОДІФІТНЕСІ!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!