Національна федерація бодібілдингу України

FBBU - НАЦІОНАЛЬНА ФЕДЕРАЦІЯ БОДІБІЛДИНГУ УКРАЇНИ

ПОРЯДОК КОМПЛЕКТУВАННЯ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ З БОДІБІЛДИНГУ ДЛЯ УЧАСТІ У МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАННЯХ ПІД ЧАС ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ

ПОРЯДОК КОМПЛЕКТУВАННЯ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ З БОДІБІЛДИНГУ ДЛЯ УЧАСТІ У МІЖНАРОДНИХ ЗМАГАННЯХ ПІД ЧАС ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ

Шановні члени ФББУ! Пропонуємо ознайомитись із затвердженим Виконкомом ФББУ порядком комплектування збірної команди України з бодібілдингу для участі у міжнародних змаганнях під час дії воєнного стану.

Порядок комплектування збірної команди України з бодібілдингу для участі у міжнародних змаганнях під час дії воєнного стану

1. Посісти перше-друге місце в тій категорії, в якій спортсмен планує змагатись на міжнародних турнірах на відбірковому змаганні для участі у міжнародних турнірах.
Відбірковим змаганням для участі у міжнародних турнірах з бодібілдингу в першому півріччі 2023 року визначено Кубок України з бодібілдингу та фітнесу, який відбудеться у м. Полтава 1 та 2 квітня 2023 року.
Спортсмени, які посіли перші-другі місця на Чемпіонатах світу 2022 року серед чоловіків та жінок можуть бути звільнені від участі у відбіркових змаганнях, але тільки в тому випадку, якщо названі спортсмени планують змагатись на міжнародних турнірах у 2023 році саме в тій категорії, в якій спортсмени посіли перші-другі місця на Чемпіонаті світу.
2. Отримати позитивний висновок тренерської ради ФББУ про відповідність форми спортсмена(ки) рівню міжнародних змагань, в яких спортсмен планує взяти участь.

3. Участь спортсменів-чоловіків у міжнародних змаганнях з бодібілдингу можлива лише за умови виконання 1 та 2 пунктів порядку комплектування збірної команди України з бодібілдингу для участі у міжнародних змаганнях під час дії воєнного стану та включення спортсмена(ів) до складу окремої офіційної делегації національної збірної команди України з бодібілдингу затвердженої наказом Мінмолодьспорту в установленому порядку.

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!