Національна федерація бодібілдингу України

FBBU РЕЙТИНГ ФББУ

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ТРЕНЕРИ

Вперше в історії проєкту “Рейтинг ФББУ” у 2022 році було прийнято рішення визначити кращих тренерів країни з бодібілдингу.
Тренер – це та людина, яка вкладає всю душу у свого учня і прагне будь-що підштовхнути його до успіху. І цього року ми визначили кращого з кращих тренерів в українському бодібілдингу. Під час підрахунку рейтингу тренерів у 2022 році брались до уваги виступи українських спортсменів на міжнародних турнірах, які внесені до календаря Міжнародної федерації фітнесу та бодібілдингу.
Спортсмени збірної України взяли цього року участь у 22 міжнародних змаганнях та представили нашу країну у чотирнадцяти дисциплінах бодібілдингу.
Всього до рейтингу тренерів федерації потрапили 46 фахівців, які успішно підготували спортсменів до міжнародних турнірів.
Підтвердили реноме кращих тренерів країни спеціалісти, які багато років працюють у збірній України:
Віталій Талавера, Вадим Василевський та Віктор Кожушко. Названі фахівці підготували найбільшу кількість переможців та призерів найпрестижніших змагань з бодібілдингу і потрапили до топ-3 рейтингу тренерів ФББУ.
Віталій Талавера з Донецької області набрав 664 бали та посів третє місце у рейтингу тренерів.
Вадим Василевський з Луганщини має в активі 758 балів і це друге місце рейтингу.
Перемогу у національному рейтингу тренерів з бодібілдингу у 2022 році здобув харків’янин Віктор Кожушко з фантастичним результатом – 1908 балів!
Вітаємо Віктора Кожушка з перемогою у рейтингу тренерів ФББУ-2022!
Нагадуємо, що партнером проєкту «Рейтинг ФББУ-2022» є компанія спортивного харчування «BELOK».
Всі переможці національного рейтингу спортсменів і тренерів отримають набори спортивного харчування від компанії «BELOK».
P.S. Просимо переможця національного рейтингу надати координати у дірект @fbbuofficial для відправлення набору спортивного харчування. Набори надсилаються переможцям рейтингу або їх представникам тільки по території України.
@kozhushkoviktor @vitaliytalavera @vadikvasilevskiy @belokua #fbbu #fbbuofficial #фббу
ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ТРЕНЕРИ ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ТРЕНЕРИ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!