Національна федерація бодібілдингу України

FBBU РЕЙТИНГ ФББУ

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЖІНКИ БІКІНІ

У наймасовішій та найпопулярнішій жіночій дисципліні бодібілдингу – бікіні, перемогу у рейтингу ФББУ-2022 здобула киянка Катерина Спєвакова з результатом 250 балів.
Під час підрахунку підсумкового рейтингу федерації 2022 року у бікіні до уваги брались виступи спортсменок у дванадцяти міжнародних змаганнях та Чемпіонаті України.
При такій великій кількості рейтингових міжнародних змагань, в яких брали участь українки цього року, з топ-10 спортсменок рейтингу лише Катерина Спєвакова взяла участь у трьох міжнародних турнірах. Всі інші – у двох або одному.
Катерина Спєвакова посіла другі місця на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» та Чемпіонаті світу, а також здобула абсолютну перемогу на міжнародному турнірі «2022 Dubai Muscle Classic». І саме абсолютна перемога на турнірі у Дубай дозволила обійти у рейтингу на фініші сезону Наталію Грабарчук. Наталія Грабарчук у 2022 році стала абсолютною Чемпіонкою світу та абсолютною переможницею міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа». Названі результати принесли харків’янці 236 рейтингових балів і підсумкове друге місце рейтингу федерації у бікіні.
Третє місце національного рейтингу з результатом 216 балів у столичної спортсменки Світлани Новицької, яка цьогоріч стала чемпіонкою світу та виборола «бронзу» Чемпіонату Європи.

Відзначимо універсалізм Катерини Спєвакової, адже вона змогла успішно змагатись на найвищому рівні у 2022 році у трьох дисциплінах: артистичний фітнес, бікіні та фіт-пари. І у рейтингу ФББУ-2022 Катерина Спєвакова зробила золотий дубль перемігши у бікіні та артистичному фітнесі. Щиро вітаємо Катерину та бажаємо на досягнутому не зупинятись!

Нагадуємо, що партнером проєкту «Рейтинг ФББУ-2022» є компанія спортивного харчування «BELOK».
Всі переможці національного рейтингу спортсменів і тренерів отримають набори спортивного харчування від компанії «BELOK».

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЖІНКИ БІКІНІ ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЖІНКИ БІКІНІ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!