Національна федерація бодібілдингу України

FBBU РЕЙТИНГ ФББУ

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЧОЛОВІКИ ФІЗИК

В дисципліні фізик серед чоловіків у рейтингу ФББУ-2022 у боротьбі за першість тільки за додатковим показником (вище зайняте місце на Чемпіонаті світу) Сергій Ройко з Кременчука випередив лучанина Андрія Папежука. Обидва атлети набрали цього року по 162 рейтингових бали. Сергій Ройко відзначився у 2022 році абсолютною перемогою на Кубку світу та посів четверте місце на Чемпіонаті світу.
Андрій Папежук переміг на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа», був десятим на Чемпіонаті світу та здобув абсолютну перемогу на міжнародному турнірі «Diamond Cup Rome»
Третє місце у рейтингу спортсменів федерації у менс фізик в активі Олександра Мунтяна з Миколаєва – 152 бали. Олександр переміг на Чемпіонаті України та став володарем срібної медалі Чемпіонату світу.

Вітаємо Сергія Ройка з  перемогою у рейтингу ФББУ-2022!

Нагадуємо, що партнером проєкту «Рейтинг ФББУ-2022» є компанія спортивного харчування «BELOK».
Всі переможці національного рейтингу спортсменів і тренерів отримають набори спортивного харчування від компанії «BELOK».

P.S. Просимо переможця національного рейтингу надати координати у дірект @fbbuofficial для відправлення набору спортивного харчування. Набори надсилаються переможцям рейтингу або їх представникам  тільки по території України.

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЧОЛОВІКИ ФІЗИК

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!