Національна федерація бодібілдингу України

FBBU РЕЙТИНГ ФББУ

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЖІНКИ БОДІФІТНЕС

Під час підрахунку підсумкового рейтингу федерації 2022 року у дисципліні бодіфітнес до уваги брались виступи спортсменок у чотирьох міжнародних змаганнях та Чемпіонаті України.

Конкуренція у боротьбі за першість національного рейтингу була дуже високою, адже українки вибороли всі найпрестижніші титули у бодіфітнесі цього року. Юлія Шикула стала абсолютною чемпіонкою Європи, після чого вже продовжила кар’єру у дивізіоні професіоналів, тому минулорічна переможниця рейтингу ФББУ у бодіфітнесі обмежилась одним турніром серед аматорів і ста балами рейтингу – п’яте місце.

Анастасія Воскресенська виборола титул абсолютної переможниці Кубку світу серед жінок у бодіфітнесі, була третьою на турнірі «Арнольд Класик Європа» та першою на Чемпіонаті України. Здобуток Анастасії 138 балів – 4 місце рейтингу.

Марія Маєвська у 2022 році стала чемпіонкою Європи та віцечемпіонкою світу у бодіфітнесі – 208 балів і підсумкове третє місце рейтингу ФББУ.

Світлана Гордієнко цього року перемогла на європейському «Арнольді» та виборола титул Чемпіонки світу – 224 бали і друге місце національного рейтингу у бодіфітнесі.

Переможницею рейтингу ФББУ-2022 у бодіфітнесі серед жінок стала столична спортсменка Катерина Іщенко. В активі Катерини перемоги у ростовій категорії на Чемпіонаті Європи, турнірі «Арнольд Класик Європа» та титул абсолютної чемпіонки світу! Названі успіхи принесли 356 балів Катерині Іщенко і беззаперечне перше місце у національному рейтингу.

Вітаємо Катерину Іщенко з перемогою у рейтингу ФББУ-2022!

Нагадуємо, що партнером проєкту «Рейтинг ФББУ-2022» є компанія спортивного харчування «BELOK».
Всі переможці національного рейтингу спортсменів і тренерів отримають набори спортивного харчування від компанії «BELOK».

P.S. Просимо переможницю національного рейтингу надати координати у дірект @fbbuofficial для відправлення набору спортивного харчування. Набори надсилаються переможцям рейтингу або їх представникам  тільки по території України.

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЖІНКИ БОДІФІТНЕС

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!