Національна федерація бодібілдингу України

FBBU РЕЙТИНГ ФББУ

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЧОЛОВІКИ ФІТНЕС

У фітнесі серед чоловіків під час підрахунку рейтингу ФББУ-2022 враховувались результати спортсменів на чотирьох міжнародних змаганнях – це рекорд за останні роки. Наприклад, у 2020 році брались до уваги при визначенні переможця рейтингу федерації результати тільки одного турніру з фітнесу, у 2021 році – результати двох змагань.
Переможцем рейтингу ФББУ у чоловічому фітнесі у 2022 році став заслужений майстер спорту України Федір Хашалов з Івано-Франківська з результатом 256 балів. Федір взяв участь у трьох рейтингових турнірах цього року:
Чемпіонат Європи  – 2 місце, міжнародний турнір «Арнольд Класик Європа» – 1 місце, Чемпіонат світу – 2 місце.
Друге місце у рейтингу кращих майстрів фітнесу України посів Олександр Савченко з міста Южне, Одеської області. Олександр взяв участь у одному змаганні цього року у фітнесі – Кубку світу, де здобув перемогу і  56 залікових балів рейтингу.

Вітаємо Федора Хашалова з другою перемогою поспіль  у рейтингу ФББУ у фітнесі!

Нагадуємо, що партнером проєкту «Рейтинг ФББУ-2022» є компанія спортивного харчування «BELOK».
Всі переможці національного рейтингу спортсменів і тренерів отримають набори спортивного харчування від компанії «BELOK».

P.S. Просимо переможця національного рейтингу надати координати у дірект @fbbuofficial для відправлення набору спортивного харчування. Набори надсилаються переможцям рейтингу або їх представникам  тільки по території України.

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022. ЧОЛОВІКИ ФІТНЕС

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!