Національна федерація бодібілдингу України

FBBU РЕЙТИНГ ФББУ

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022

З початком війни не було впевненості, що буде можливість не те щоб брати участь у змаганнях, а й взагалі тренуватись. Але дякувати Богу і Збройним силам України, які щоденно дають відсіч рашистам і боронять нашу країну від загарбників, багато українців отримали можливість займатись своєю професією, в тому числі спортсмени і тренери. Ми раділи кожному успіху атлетів Національної федерації бодібілдингу України, які гідно представляли країну на міжнародному рівні протягом неймовірно важкого 2022 року, здобували перемоги і у різних країнах світу лунав Державний гімн України, підіймався синьо-жовтий стяг.
Зараз надважливо змушувати своїми перемогами і успіхами на всіх фронтах звертати увагу всього світу на Україну, на українців, на події, які відбуваються у нашій державі. Спортсмени ФББУ у 2022 році взяли участь у 22 міжнародних змаганнях, а командою національної федерації цьогоріч було організовано два національних чемпіонати. Організація змагань під час війни – це справжній спортивний подвиг. Дуже дякуємо всій команді федерації за кропітку роботу, за те, що бодібілдинг навіть під час війни розвивається і українські спортсмени продовжують свою переможну ходу на найпрестижніших турнірах і чемпіонатах.
Таким чином, не було жодних сумнівів – треба рахувати національний рейтинг ФББУ і визначити кращих спортсменів і тренерів року.

Рейтинг ФББУ-2022, відповідно до затверджених правил, вже підрахований і на інформаційних ресурсах федерації в передноворічний період ми оголосимо підсумки рейтингу спортсменів у семи жіночих та шести чоловічих змагальних дисциплінах, а також вперше в історії назвемо ім’я переможця рейтингу тренерів. Але не розкриватимемо всі карти відразу, підтримаємо інтригу та інтерес до проєкту “Рейтинг ФББУ-2022”.

Особливі слова подяки хочеться сказати партнерам ФББУ – компанії спортивного харчування «BELOK», яка підтримала «Рейтинг ФББУ-2022». Всі переможці національного рейтингу спортсменів і тренерів отримають набори спортивного харчування від компанії «BELOK». Дякуємо!

У наступній публікації на ресурсах федерації шанувальники українського бодібілдингу дізнаються ім’я першого переможця «Рейтингу ФББУ-2022». Слідкуйте за новинами ФББУ! Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава українському бодібілдингу!

ПІДСУМКОВИЙ РЕЙТИНГ ФББУ-2022

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!