Національна федерація бодібілдингу України

1

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДОПІНГ-КОНТРОЛЮ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З БОДІБІЛДИНГУ ТА ФІТНЕСУ-2022 ВІДБУЛИСЬ ЗМІНИ У ПРОТОКОЛАХ ЗМАГАНЬ. УКРАЇНКА МАРІЯ МАЄВСЬКА – ЧЕМПІОНКА ЄВРОПИ У БОДІФІТНЕСІ СЕРЕД ЖІНОК ДО 158 СМ!

Сьогодні керівництво ФББУ отримало лист від генерального секретаря EBFF/IFBB Ральфа Децеліса в якому повідомляється, що результат допінг-контролю румунської бодіфітнес-атлетки пані Стефани Санду, який було зроблено під час Чемпіонату Європи з бодібілдингу та фітнесу-2022, позитивний.
Стефані Санду стала переможницею Чемпіонату Європи 2022 року у бодіфітнесі серед жінок у ростовій категорії до 158 см. Нагадаємо, що Чемпіонат Європи пройшов з 5 по 9 травня у м. Санта-Сусанна, Іспанія.
Після цього позитивного допінгового випадку Стефані Санду була автоматично дискваліфікована, що вплинуло на індивідуальну та командну класифікації.
Новий розподіл місць на Чемпіонаті Європи-2022 у бодіфітнесі серед жінок у ростовій категорії наступний:
1 місце: Марія Маєвська (Україна);
2 місце: Ольга Новікова (Естонія);
3 місце: Камілла Берстром (Фінляндія).
Командий залік Чемпіонату Європи-2022 виглядає наступним чином:
1 місце: Україна
2 місце: Фінляндія
3 місце: Румунія.
Нові медалі та сертифікати незабаром будуть доставлені до офісів національних федерацій із штаб-квартири IFBB.
Тож вітаємо спортсменку збірної України Марію Маєвську (м. Київ, тренер Олександр Сіренко) із здобуттям титулу Чемпіонки Європи 2022 року у бодіфітнесі! ????ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДОПІНГ-КОНТРОЛЮ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З БОДІБІЛДИНГУ ТА ФІТНЕСУ-2022 ВІДБУЛИСЬ ЗМІНИ У ПРОТОКОЛАХ ЗМАГАНЬ.  УКРАЇНКА МАРІЯ МАЄВСЬКА – ЧЕМПІОНКА ЄВРОПИ У БОДІФІТНЕСІ СЕРЕД ЖІНОК ДО 158 СМ! ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДОПІНГ-КОНТРОЛЮ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З БОДІБІЛДИНГУ ТА ФІТНЕСУ-2022 ВІДБУЛИСЬ ЗМІНИ У ПРОТОКОЛАХ ЗМАГАНЬ.  УКРАЇНКА МАРІЯ МАЄВСЬКА – ЧЕМПІОНКА ЄВРОПИ У БОДІФІТНЕСІ СЕРЕД ЖІНОК ДО 158 СМ!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!