Національна федерація бодібілдингу України

ВЕЛНЕС3

ЮЛІЯ ГОМБОШ ТА ТЕТЯНА МОСКАЛЕНКО ЗДОБУВАЮТЬ НАГОРОДИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА-2022» У ВЕЛНЕСІ!

Медальним дублем відзначились спортсменки збірної України на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» у велнесі серед жінок-майстрів +35 років у відкритій ростовій категорії. Юлія Гомбош (Закарпатська область, тренер Павло Протнтенко) стала переможницею змагань у названій категорії, а Тетяна Москаленко (Сумська область, тренер Віктор Кожушко) – срібною призеркою.

У велнесі серед жінок у ростовій категорії до 158 см Тетяна Москаленко посіла друге місце. Юлія Гомбош у велнесі серед жінок у ростовій категорії до 163 см відзначилась потраплянням до фіналу, де завершила змагання на шостому місці. Щирі вітання спортсменкам з класними результатами! Слава Україні!

ЮЛІЯ ГОМБОШ ТА ТЕТЯНА МОСКАЛЕНКО ЗДОБУВАЮТЬ НАГОРОДИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА-2022» У ВЕЛНЕСІ! ЮЛІЯ ГОМБОШ ТА ТЕТЯНА МОСКАЛЕНКО ЗДОБУВАЮТЬ НАГОРОДИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА-2022» У ВЕЛНЕСІ! ЮЛІЯ ГОМБОШ ТА ТЕТЯНА МОСКАЛЕНКО ЗДОБУВАЮТЬ НАГОРОДИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА-2022» У ВЕЛНЕСІ! ЮЛІЯ ГОМБОШ ТА ТЕТЯНА МОСКАЛЕНКО ЗДОБУВАЮТЬ НАГОРОДИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА-2022» У ВЕЛНЕСІ!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!