Національна федерація бодібілдингу України

8888

АЛІНА ЯМАН: «В МОЇЙ КОЛЕКЦІЇ НАГОРОД НЕ ВИСТАЧАЄ ТІЛЬКИ «ЗОЛОТА» ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ ELITE PRO»

Заслужений майстер спорту України з бодібілдингу, призерка Чемпіонатів світу серед Elite Pro 2020-2021 років у бодіфітнесі Аліна Яман підтвердила свою участь у цьогорічному світовому чемпіонаті серед професіоналів.
Пресслужба федерації попросила Аліну Яман дати коментар стосовно підготовки до змагань та задач, які спортсменка ставить перед собою на Чемпіонат світу серед Elite Pro, який прийматиме іспанська Севілья 16-18 вересня 2022 року.

Аліна Яман, заслужений майстер спорту України, Elite Pro спортсменка:
«Цьогорічні Чемпіонату світу Elite Pro і «Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro Show» – це будуть вже треті змагання такого рівня для мене в про-дивізіоні. Приємно бути першою і єдиною спортсменкою в Україні, яка здобула «срібло» (2021 рік) та «бронзу» (2020 рік) на Чемпіонатах світу серед Elite Pro у бодіфітнесі. В моїй колекції нагород не вистачає тільки «золота» Чемпіонату світу Elite Pro.
Мушу визнати, що підготовка до Чемпіонату світу-2022 – найкомфортніша серед усіх, що були, завдяки моєму тренеру Віктору Кожушку, якого я вважаю кращим в нашій країні. Жалкую, що не зустріла його раніше, адже втратила скільки часу досягаючи того, чого досягла. Але завдяки моєму досвіду, багато чого зрозуміла. Найбільшою моєю помилкою у тренувальному процесі було слідувати гаслу «більше – означає краще». Головна задача цієї підготовки полягає у тому, щоб дійсно зробити форму, яка відповідає рівню про і вийти на сцену в новій версії самої себе. Вдалося також вдосконалити позинг завдяки Ірині Делієвій. Іра вміє бачити спортсмена у 3D-площині. Завдяки Віктору та Ірині результат буде очевидним для всіх. Їхня допомога безцінна, за що я Віктору та Ірині дуже вдячна. Хочу побажати нашим спортсменам навчитися насолоджуватися процесом підготовки та бути більш впевненими та щирими».

АЛІНА ЯМАН: «В МОЇЙ КОЛЕКЦІЇ НАГОРОД НЕ ВИСТАЧАЄ ТІЛЬКИ «ЗОЛОТА» ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ ELITE PRO»

 

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!