Національна федерація бодібілдингу України

8888888

ЮЛІЯ ШИКУЛА: «КОЛИ ДУЖЕ ЧОГОСЬ ХОЧЕШ, НІ ПЕРЕД ЧИМ НЕ ЗУПИНЕШСЯ»

Цього тижня однією з головних новин у світі українського бодібілдингу стала інформація про отримання карти професіонала Elite Pro Юлією Шикулою.

Ще у травні на честь перемоги Юлії на Чемпіонаті Європи серед аматорів у бодіфітнесі в іспанській Санта-Сусанні звучав гімн України, а вже сьогодні Юлія Шикула – професійна спортсменка та відома дата її дебюту в елітному дивізіоні.

Пресслужба ФББУ зв’язалася із заслуженим майстром спорту України Юлією Шикулою та поставила кілька питань.

ФББУ: – Юлія, коли у вас виникли думки про перехід до Elite Pro?

Юлія Шикула: – Коли дуже чогось хочеш, ні перед чим не зупинишся. Так і в моєму випадку.

Думки про перехід у професійний дивізіон виникли ще на підготовці до осіннього сезону 2021 року, але ситуація складалася так, щоб я все ж таки закінчила сезон в аматорах.

Підготовка до весняного сезону-2022 вже йшла цілеспрямовано повним ходом в про дивізіон, але війна, що раптово почалася, внесла свої корективи і підготовку довелося відкласти.

 

Через деякий час, порадившись з Іриною Ігорівною Делієвою та Олексієм Георгійовичем Меркушевим, ми з моїм тренером Яною Микитенко прийняли рішення взяти участь у Чемпіонаті Європи-2022 серед аматорів, оскільки форма в принципі була більш-менш готова і я вважала своїм обов’язком гідно представити Україну в такий складний для нас час.

 

ФББУ: – Де і коли відбудеться ваш професійний дебют? Як проходить підготовка до першого у вашій кар’єрі турніру Elite Pro?

 

Юлія Шикула: – Першим в дивізіоні Elite Pro запланований виступ на турнірі «Арнольд Класик Європа-2022» (16-18 вересня 2022 року, м. Севілья, Іспанія).

Зараз, перебуваючи у своєму рідному місті Запоріжжі, я продовжую підготовку і ні на крок не відходжу від мрії. Тренер мене у цьому підтримує, а для мене це дуже важливо.

Elite Pro – це нова сходинка для мене. Я знаю, що буде важко, будуть складності і перешкоди на шляху до своєї мети, але я, втім як і завжди, йтиму до неї з усією своєю непохитною завзятістю! Слава Україні! Слава українському бодібілдингу!

ЮЛІЯ ШИКУЛА: «КОЛИ ДУЖЕ ЧОГОСЬ ХОЧЕШ, НІ ПЕРЕД ЧИМ НЕ ЗУПИНЕШСЯ»

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!