Національна федерація бодібілдингу України

fbbu-stranytsy-p93h7w78vhbhbo3ht5fikotmj514uu0e8vln2ahem8

ВАЖЛИВО! ОНОВЛЕННЯ СПИСКІВ ЗБІРНИХ КОМАНД УКРАЇНИ З БОДІБІЛДИНГУ-2022

Тренерський комітет ФББУ з метою уточнення даних та внесення змін до списків збірних команд України з бодібілдингу на 2022 рік звертається до спортсменів, які планують брати участь у міжнародних змаганнях з бодібілдингу у другій половині 2022 року, зокрема у Міжнародному турнірі “Арнольд Класик Європа”, Чемпіонатах та Кубках світу, турнірах серії «Diamond Cup» та інших внесених до календаря змагань IFBB.

Шановні спортсмени! Якщо ви плануєте брати участь у міжнародних змаганнях з бодібілдингу у другій половині 2022 року, то вам обов’язково треба заповнити заяву спортсмена до Тренерської ради ФББУ для участі у міжнародних змаганнях. Заяву можна завантажити на офіційному сайті федерації fbbu.com.ua у розділі «Документи для змагань» https://fbbu.com.ua/dokumenty/ .
Заповнену заяву треба надіслати на електронну пошту ФББУ ufbb@i.ua до 25 червня 2022 року.

Тим спортсменам у кого змінився особистий тренер, треба написати відповідну заяву до Тренерської ради ФББУ і надіслати на електронну пошту ФББУ ufbb@i.ua до 25 червня 2022 року.
Спортсменам збірної команди України, які змінили прізвище, треба надіслати копії підтверджуючих зміну прізвища документів на електронну пошту ФББУ ufbb@i.ua до 25 червня 2022 року.

Заяви, що надійдуть після 25 червня 2022 року, до уваги братися не будуть.

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!