Національна федерація бодібілдингу України

мод2

УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА “IFBB DIAMOND CUP HUNGARY”

Порадували сьогодні результатами шанувальників українського бодібілдингу спортсменки національної збірної на міжнародному турнірі “IFBB Diamond Cup Hungary”, які змагались у дисципліні фіт-модель серед жінок.
У ростовій категорії до 163 см Наталія Черевична (м. Київ, тренер Віктор Кожушко) стала срібною призеркою змагань, а Каріна Ніколаєва (м. Запоріжжя, тренер Михайло Кисляков) виборола бронзову медаль.
Найбільшого успіху у Будапешті сьогодні досягла Анастасія Тереховська (м. Харків, тренер Олексій Кірпач), яка здобула перемогу у ростовій категорії +163 см.
Таким чином, в активі спортсменок збірної команди України повний комплект нагород у фіт-модель на “IFBB Diamond Cup Hungary”.
Щиро вітаємо спортсменок та тренерів ФББУ з медальними успіхами на угорській сцені! Слава Україні! Слава українському бодібілдингу!?????????
@kariokara @natali_cherevychna @terehovskaya_fitness @kozhushkoviktor @kysliakov_m #fbbuofficial #fbbu #фббу
УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА "IFBB DIAMOND CUP HUNGARY" УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА "IFBB DIAMOND CUP HUNGARY" УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА "IFBB DIAMOND CUP HUNGARY" УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА "IFBB DIAMOND CUP HUNGARY" УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА "IFBB DIAMOND CUP HUNGARY" УКРАЇНКИ ВИБОРОЛИ ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ НАГОРОД У ФІТ-МОДЕЛЬ НА "IFBB DIAMOND CUP HUNGARY"

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!