Національна федерація бодібілдингу України

555

ВІОЛЕТА ПАЛАМАРЧУК ПРОДОВЖИТЬ КАР’ЄРУ У ELITE PRO!

Головною ньюсмейкеркою останніх тижнів в українському бодібілдингу стала одеситка Віолета Паламарчук. Вихованка Максима Сіденка 8 травня перемогла на Чемпіонаті Європи (м. Санта-Сусанна, Іспанія) у бікіні серед жінок до 166 см, 21 травня виборола срібло на міжнародному турнірі «IFBB Mister Universe Prague» (м. Прага, Чехія) у бікіні серед жінок до 166 см, а сьогодні заявила про свій перехід у дивізіон професіоналів Elite Pro. Дебют на професійній сцені Віолети Паламарчук запланований на турнірі «Mr. & Ms. Europe Pro», який відбудеться 11 червня у іспанському місті Санта-Сусанна.
Пресслужба ФББУ попросила титуловану спортсменку прокоментувати свій перехід до ліги професіоналів.

Віолета Паламарчук, Elite Pro Bikini:
«Перед моїми першими міжнародними змаганнями (це був чемпіонат Європи 2020 року,  на якому стала віцечемпіонкою) я вже знала, що одним турніром справа не закінчиться. Я чітко розуміла, що сцена — це моя стихія, і я хочу продовжувати будувати свою професійну кар’єру в цьому напрямку, і виступами тільки серед аматорів не буду обмежуватись. І, як тільки з’явиться можливість перейти у Elite Pro, я обов’язково скористаюсь нею.

Ви запитаєте, чому? Все просто! Я люблю те, чим займаюся і отримую від цього величезне задоволення. Для мене це не просто хобі, а улюблена справа. Тому що моє життя завжди, так чи інакше, було пов’язане зі спортом. Моя мати професійно займалася легкою атлетикою. Спорт у мене у крові. Я багато років професійно займалася танцями і завжди ставила для себе максимальну планку. Зараз я працюю фітнес-тренером, я спортсменка, тому у цій ситуації все логічно та закономірно.

На цей весняний сезон ми з тренером поставили чітку мету виграти Чемпіонат Європи і отримати право на перехід у Elite Pro. Це завдання успішно виконали, тому настав час зробити наступний крок.

Я завжди керуюся тим принципом, що випадковості невипадкові, і головне, не прогаяти шанс і скористатися тією можливістю, яку тобі надає життя. Ну і в цій ситуації хотілося б згадати прислів’я – «Поганий той солдат, який не мріє стати генералом».

Я рухаюся далі! Це новий виклик у моїй кар’єрі. З нетерпінням чекаю на свій дебют у Elite Pro! Слава Україні! Слава ЗСУ!»

ВІОЛЕТА ПАЛАМАРЧУК ПРОДОВЖИТЬ КАР’ЄРУ У ELITE PRO!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!