Національна федерація бодібілдингу України

88

ДРУГИЙ ТУР «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ». ЗАПИТАННЯ ВІД СЕРГІЯ ДАНІЛЬЦЯ

ФББУ продовжує серед підписників аккаунта федерації в соціальній мережі «Інстаграм» https://www.instagram.com/fbbuofficial/ проводити цікаву вікторину, в якій свої запитання знавцям бодібілдингу задають чемпіони.
Від чемпіона – питання. Від вас – правильна відповідь.
Від федерації і наших партнерів – призи.
У другому турі «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ», який буде проводитися з 19 по 24 січня 2022 року, запитання задає Сергій Данілець, Elite Pro спортсмен, чемпіон світу серед професіоналів Elite Pro у відкритій категорії класик фізик і звучить воно так:
Скільки кілограмів власної ваги я скидав максимально за тиждень до змагань?
Варіанти відповідей:
1) 6 кілограмів;
2) 12 кілограмів;
3) 15 кілограмів.
Приз за перемогу в другому турі надала компанія MST – MST® VITAMIN C 1000 + ZINС CHELATE – продукт призначений для підвищення опірності організму до інфекцій, для зміцнення імунітету, антиоксидантного захисту організму.
Умови «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» досить прості і нашим підписникам буде нескладно їх виконати.
Умови:
* Необхідно бути підписником акаунта федерації в соціальній мережі «Інстаграм» – https://www.instagram.com/fbbuofficial/ та акаунта компанії MST NUTRITION – @mst_distributor ;
* Поставити «лайк» посту із запитанням другого туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ»;
* Відповісти правильно на запитання, залишивши коментар під постом «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» на https://www.instagram.com/p/CY6Il30Nm_c/ у Інстаграм.
Оргкомітет розіграє приз серед учасників, які виконали всі умови конкурсу, шляхом жеребкування за допомогою сервісу random.org 25 січня 2022 року.
Успіхів!
#фббу #fbbu @serhii.danilets @mstnutrition_cooperating
ДРУГИЙ ТУР «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ». ЗАПИТАННЯ ВІД СЕРГІЯ ДАНІЛЬЦЯ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!