Національна федерація бодібілдингу України

5488779999555

ПЕРШИЙ ТУР «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ». ЗАПИТАННЯ ВIД МАКСИМА РОГОЖІ

Щорічно підписники інформаційних ресурсів ФББУ із задоволенням та цікавістю беруть участь у «ВІКТОРИНІ ЧЕМПІОНІВ ФББУ», відповідаючи на запитання якої дізнаються цікаві факти з життя наших титулованих атлетів та отримують за це призи.
Сьогодні стартує перший тур вікторини у 2022-му році, запитання у якому задає срібний призер чемпіонату Європи 2021-го року з бодібілдингу Максим Рогожа і звучить воно так:
«Яка улюблена моя вправа для м’язів спини і з якою вагою, на скільки повторень я її роблю?»
Варіанти відповідей:
1) Підтягування 20 повторень за підхід;
2) Тяга гантелі у нахилі однією рукою 75 кг на 12 повторень;
3) Станова тяга 200 кг на 20 повторень.
Приз за перемогу в першому турі надала компанія MST – MST®ALL VITAMINS – універсальний комплекс із 13 вітамінів та 11 мінералів у пігулках.
Умови «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» досить прості і нашим підписникам буде нескладно їх виконати.
Умови:
* Необхідно бути підписником акаунта федерації в соціальній мережі «Інстаграм» – https://www.instagram.com/fbbuofficial/ та акаунта компанії MST NUTRITION – @mst_distributor ;
* Поставити «лайк» посту із запитанням першого туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» https://www.instagram.com/p/CYd2HmENY1c/;
* Відповісти правильно на запитання, залишивши коментар під постом «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» на Федерація бодібілдингу IFBB] у Інстаграм.
Оргкомітет розіграє приз серед учасників, які виконали всі умови конкурсу, шляхом жеребкування за допомогою сервісу random.org 13 січня 2022 року.
Успіхів!
#фббу #fbbu @rogozha_maksim @mstnutrition_cooperating
ПЕРШИЙ ТУР «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ». ЗАПИТАННЯ ВIД МАКСИМА РОГОЖІ

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!