Національна федерація бодібілдингу України

555

ТЕТЯНА ВЕЛЬШИНА: «Я – ЧЕМПІОНКА СВІТУ! МОЯ ЗАПОВІТНА МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ!»

ТЕТЯНА ВЕЛЬШИНА: «Я – ЧЕМПІОНКА СВІТУ! МОЯ ЗАПОВІТНА МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ!»

В останній день жовтня у латвійській столиці прозвучав Гімн України на честь перемоги на Чемпіонаті світу з фіт-модель Тетяни Вельшиної. Представниця спортивної Луганщини виграла титул у Ризі, виступаючи серед жінок у ростовій категорії до 164 см.

У своїй скарбничці Тетяна також має «срібло» чемпіонату світу 2019 року та «золото» чемпіонату Європи 2020 року. Тішить своїми виступами вихованка Владислава Федоренка не часто шанувальників, але практично кожен вихід на сцену Тетяни Вельшиної завершується медальним успіхом. Пресслужба ФББУ попросила Тетяну відповісти на кілька запитань про виступ у Ризі, розвиток дисципліни фіт-модель та найближчі спортивні плани.

ФББУ: – Розкажіть, Тетяно, про підготовку та поїздку на Чемпіонат світу. Чи все складалося, як планували?

Тетяна Вельшина: – Підготовка цього сезону була дуже складною і, в якісь моменти, я не могла зрозуміти чому, адже я готуюся не перший сезон і вже володію терпінням та витримкою та розумінням етапів та складнощів підготовки.

Відповідь на це питання я отримала, коли показала на сцені Чемпіонату світу-2021 свою найкращу форму за всі сезони і здобула перемогу та титул чемпіонки світу з фіт-модель!

Тут все стало очевидно: коли прагнеш кращих результатів, потрібно викластися найкращим чином. Що мені успішно вдалося зробити.

ФББУ: – Перша думка, яка прийшла до вас після перемоги?

Тетяна Вельшина: – Я – чемпіонка світу! Моя заповітна мрія здійснилася! Ось він, цей довгоочікуваний момент! Я – перша! І це я зробила! Невимовне почуття гордості під звуки Гімну України на честь моєї перемоги.

ФББУ: – Ви не часто тішите своїми виступами на змагальній сцені. Чому?

Тетяна Вельшина: – У постановці цілей на змагальний сезон ми з тренером орієнтуємося не на частоту виступів, а, насамперед, на якість та результат!

Тому мої виступи, можливо, не часті, але максимально результативні, на кожному турнірі я здобуваю перемогу і показую прогрес за формою, подачею та образом, що невимовно мене тішить і мотивує.

 

ФББУ: – Як оціните рівень розвитку дисципліни фіт-модель в Україні та світі? Чи має вона майбутнє?

Тетяна Вельшина: – З кожним сезоном я бачу все більше цікавих спортсменок у категорії з якими приємно та цікаво виступати на одній сцені. Однозначно дана дисципліна стрімко розвивається в Україні та в світі і все більше заворожує глядачів своєю красою та жіночністю.

ФББУ: – Тетяно, які Ваші подальші спортивні плани?

Тетяна Вельшина: – «Двигун» моїх спортивних планів – мій тренер і поки що у нас за планом заслужений відпочинок. Наша змагальна стратегія залежатиме від календаря змагань на 2022 рік. Тож чекаємо.

ТЕТЯНА ВЕЛЬШИНА: «Я – ЧЕМПІОНКА СВІТУ! МОЯ ЗАПОВІТНА МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ!»

 

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!