Національна федерація бодібілдингу України

888899

Марія Маєвська: «Немає нічого неможливого»

Два виступи, дві медалі – такий підсумок участі в міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» (м. Севілья, Іспанія, 17-19.09.2021) Марії Маєвської. Киянка завоювала срібну медаль в бодіфітнесі серед жінок в категорії до 158 см і разом з Олександром Сіренком стала переможницею турніру в бодібілдингу серед змішаних пар.

Що сподобалося і запам’яталося найбільше на престижному турнірі в Іспанії Марія Маєвська розповіла пресслужбі ФББУ.

Марія Маєвська:

«Фестиваль «Арнольд Класик Європа» дуже відрізняється від інших міжнародних змагань на яких мені доводилося виступати. Відмінності помітні починаючи від організаційних моментів і закінчуючи дуже сильною конкуренцією. Не дивлячись на це «Арнольд Класик Європа» був для мене найкомфортнішим в плані психологічного і фізичного станів.

Гарне місто, гарні люди, шикарне місце проведення і, звичайно ж, зароблені нагороди залишать море позитивних спогадів. Найскладнішим моментом для мене був вихід в мікс парах. Це зовсім інше позування, інша довільна програма, над якою довелося чимало попотіти, але здобуте «золото» в цій категорії ще раз довело мені, що немає нічого неможливого. Від обох виходів на сцену я отримала величезне задоволення. Тепер залишилося так само кайфонути на Чемпіонаті світу».

Марія Маєвська: «Немає нічого неможливого»

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!