Національна федерація бодібілдингу України

5555

Аліна Яман: «Стала на крок ближче до «золота»

На Чемпіонаті світу серед професіоналів Elite Pro і турнірі «Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro Show», які пройшли 18 вересня в Севільї, серед спортсменок-українок в трійку призерів змогла увійти лише Аліна Яман. Полтавка посіла друге місце у відкритій категорії бодіфітнесу. Нагадаємо, що це друга участь для Аліни в Чемпіонаті світу серед про-спортсменів. У 2020 році на головному змаганні року серед професіоналів Аліна Яман виборола бронзову нагороду.

Як довго тривала підготовка до змагань в Севільї, про рівень організації Чемпіонату світу Elite Pro і про спортивні плани на найближче майбутнє Аліна Яман розповіла пресслужбі ФББУ.

Аліна Яман, віцечемпіонка світу серед професіоналів Elite Pro 2021 року:

«Підготовка до Чемпіонату світу і «Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro Show» зайняла у мене чотири місяці. У минулому році на дебютному «світі» серед професіоналів у мене була «бронза», в цьому році – «срібло» з відставанням всього 1 бал від першого місця. Крок за кроком я все ближче до «золота». Все-таки про-турніри відрізняються від аматорських. Професійні змагання – це яскраве шоу, емоції від якого зашкалюють.

Відносини спортсменок в моїй дисципліні дуже дружні. Ми завжди бажаємо удачі одна одній перед виходом на сцену, що важливо. Результатом я задоволена, але він міг би бути і краще. Але це мій досвід і мої помилки, адже готувала свою форму я сама. Проаналізую помилки і зроблю максимум від себе, щоб уже через два тижні виграти професійний турнір в Марбельї.

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!