Національна федерація бодібілдингу України

изображение_viber_2021-09-21_09-17-19-524

Станіслав Візенгер: «За своїм «золотом» на «Арнольд Класик Європа» я ще повернуся»

На минулому уїк-енді на турнірі з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа», після багаторічної перерви, відбулося повернення на сцену майстра спорту України міжнародного класу Станіслава Візенгера. Камбек на престижному турнірі в Севільї для українського спортсмена вийшов «срібним». Станіслав посів друге місце в класичному бодібілдингу серед чоловіків у категорії до 171 см. Прес-служба ФББУ попросила Станіслава Візенгера прокоментувати свій виступ на іспанській сцені.

Станіслав Візенгер:

«Камбек після п’ятирічної перерви. Вирішив для повернення вибрати європейський «Арнольд Класик», адже жодного разу не виступав на цьому турнірі в минулому.

Радий, що вибрав саме цей турнір. Це честь виступати на турнірі, творцем якого є сам Арні. Мега крутий захід, де навіть повітря просочене спортивним духом. Не вистачало для повного ефекту тільки присутності легендарного Арнольда.

Отримав непередавану кількість емоцій від цього всього, від сцени… А за своїм «золотом» я ще повернуся.

Форма на цей турнір була зроблена під керівництвом Олега Кривого, а позінгом займалася Ірина Делієва. За що я їм дуже вдячний! Без них цього результату не було б. Трохи не дотягнув до золота, але обіцяю виправитися.

Є плани в цьому сезоні поїхати на Чемпіонат світу, але остаточне рішення буде прийнято трохи пізніше».

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!