Національна федерація бодібілдингу України

Колесник2

ЄВГЕН КОЛЕСНИК ТА ЄВГЕНІЙ НІКІТЕНКО – СРІБНІ ПРИЗЕРИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У МЕНС ФІЗИК! ВІТАЛІЙ ЮСЬКО ЗДОБУВАЄ ДРУГУ БРОНЗУ ЗА ДЕНЬ У СЕВІЛЬЇ!

Продовжують поповнювати скарбничку збірної України атлети ФББУ на міжнародному турнірі з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа». У менс фізик серед чоловіків здобуттям срібних нагород відзначились 18 вересня Євген Колесник (тренер Віталій Талавера) з Луганської області у категорії до 179 см та Євгеній Нікітенко (тренер Дмитро Горобець) з Чернігова у категорії +182 см.
До юніорської «бронзи» європейського «Арнольда» здобутої декількома годинами раніше, додав ще одну бронзову медаль, але вже у змаганнях серед чоловіків ростової категорії до 182 см, львів’янин Віталій Юсько (тренер Дмитро Горобець).
Потраплянням до фіналу «Арнольд Класик Європа» запам’ятає свій сьогоднішній виступ у Іспанії Роман Муць (тренер Дмитро Горобець) зі Львова, який змагався серед чоловіків у менс фізик у категорії до 182 см.
Щиро вітаємо спортсменів і тренерів ФББУ з успішними виступами!
@yevheniy_kolesnyk @nikitenko_yevgeniy @vitaliytalavera @sspecialoone @roman.mutss @dmytro_horobets @arnoldsportsfestivaleurope #fbbuofficial #fbbu #ifbb #фббу
ЄВГЕН КОЛЕСНИК ТА ЄВГЕНІЙ НІКІТЕНКО – СРІБНІ ПРИЗЕРИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У МЕНС ФІЗИК! ВІТАЛІЙ ЮСЬКО ЗДОБУВАЄ ДРУГУ БРОНЗУ ЗА ДЕНЬ У СЕВІЛЬЇ! ЄВГЕН КОЛЕСНИК ТА ЄВГЕНІЙ НІКІТЕНКО – СРІБНІ ПРИЗЕРИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У МЕНС ФІЗИК! ВІТАЛІЙ ЮСЬКО ЗДОБУВАЄ ДРУГУ БРОНЗУ ЗА ДЕНЬ У СЕВІЛЬЇ! ЄВГЕН КОЛЕСНИК ТА ЄВГЕНІЙ НІКІТЕНКО – СРІБНІ ПРИЗЕРИ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У МЕНС ФІЗИК! ВІТАЛІЙ ЮСЬКО ЗДОБУВАЄ ДРУГУ БРОНЗУ ЗА ДЕНЬ У СЕВІЛЬЇ!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!