Національна федерація бодібілдингу України

изображение_viber_2021-09-17_20-22-50-839

ЮЛІЯ ШИКУЛА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У БОДІФІТНЕСІ! КАТЕРИНА ІЩЕНКО ТА АНАСТАСІЯ ВОСКРЕСЕНСЬКА У ТОП-3!

Повний комплект нагород міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа» (м. Севілья, Іспанія) серед жінок у бодіфітнесі у ростових категоріях до 168 см та понад 168 см 17 вересня вибороли спортсменки збірної України.

У ростовій категорії +168 см переможницею стала титулована Юлія Шикула, а Анастасія Воскресенська посіла третє місце. Обидві спортсменки представляють місто Запоріжжя та тренуються під керівництвом Вадима Василевського.

Друге місце у категорії до 168 см у активі Катерини Іщенко (тренер Олександр Сіренко) з Києва.

Відзначимо також, що у змаганнях жінок-майстрів +35 років у бодіфітнесі друге та третє місця у відкритій категорії вибороли Катерина Іщенко та Анастасія Воскресенська відповідно.
Щиро вітаємо!

ЮЛІЯ ШИКУЛА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У БОДІФІТНЕСІ! КАТЕРИНА ІЩЕНКО ТА АНАСТАСІЯ ВОСКРЕСЕНСЬКА У ТОП-3! ЮЛІЯ ШИКУЛА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У БОДІФІТНЕСІ! КАТЕРИНА ІЩЕНКО ТА АНАСТАСІЯ ВОСКРЕСЕНСЬКА У ТОП-3! ЮЛІЯ ШИКУЛА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У БОДІФІТНЕСІ! КАТЕРИНА ІЩЕНКО ТА АНАСТАСІЯ ВОСКРЕСЕНСЬКА У ТОП-3! ЮЛІЯ ШИКУЛА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ «АРНОЛЬД КЛАСИК ЄВРОПА» У БОДІФІТНЕСІ! КАТЕРИНА ІЩЕНКО ТА АНАСТАСІЯ ВОСКРЕСЕНСЬКА У ТОП-3!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!