Національна федерація бодібілдингу України

65

В КИЄВІ ПРОЙШОВ ВІДБІР СПОРТСМЕНІВ ДО СКЛАДУ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ З БОДІБІЛДИНГУ

21 серпня в Києві відбувся традиційний захід ФББУ – відбір спортсменів до складу збірної команди України для участі у міжнародних турнірах, який щорічно вже десять років поспіль проходить у серпні-вересні і передує осінньому змагальному сезону у бодібілдингу. Не менш гостинно ніж у 2011 році, цьогоріч відбірковий захід приймав у своїх стінах найкращий фітнес-клуб країни – «ІнтерФіт» на Олімпійській.

Нагадаємо, що атлети проходили відбір для участі у міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» (17-19.09.2021, м. Севілья, Іспанія), Чемпіонаті Європи з фіт-модель (11-13.09.2021, м. Рига, Латвія) та у Кубку Європи з бодібілдингу (10-12.09.2021, м. Сібіу, Румінія).

Експертна рада у складі головного тренера збірної України Віталія Талавери, членів тренерської ради ФББУ Дмитра та Анастасії Горобців, Олексія Меркушева, Вадима Василевського, Оксани Оробець, Віктора Кожушка переглядали форму атлетів, давали безцінні професійні поради спортсменам, що стосуються позування, вибору змагальної дисципліни, підготовки до турнірів тощо.

Відзначимо, що серед претендентів на участь у міжнародних турнірах у складі національної команди ми сьогодні побачили не тільки героїв міжнародних змагань 2020-2021 років, а й тих зірок ФББУ, яких декілька сезонів фахівці та шанувальники бодібілдингу не бачили з різних причин на сцені.

В деяких категоріях у одній лінії перед експертною радою федерації стояли декілька чемпіонів світу та Європи різних років, і хоча відбір – це не турнір, але дух змагань був присутнім і атлети максимально відпрацьовували кожну позу.

Серед тих, хто претендує на включення до складу збірної України з бодібілдингу для участі у міжнародних турнірах восени 2021 року брали участь у відборі:
Станіслав Візенгер, Олександр Сіренко, Роман Губрій, Юрій Гайдук Олексій Павлов, Володимир Андреїшин (всі класичний бодібілдинг), Юрій Зимогляд та Станіслав Тарасов (обидва класик фізик), Віталій Салата, Олексій Якущенко, Віталій Юсько, Євген Колесник, Олександр Савченко, Василь Попов, Максим Шевелін, Євгеній Нікітенко (всі менс фізик), Марія Бурлака, Вікторія Черненко, Віолета Паламарчук, Катерина Стоянова, Ірина Рогова, Олена Бойко, Дар’я Кононова, Ольга Грищенкова, Лілія Бондаренко (всі бікіні), Марина Полапа (фіт-модель), Світлана Іваніна (вуменс фізик), Юлія Шикула, Анастасія Воскресенська, Катерина Іщенко, Марія Маєвська, Олена Іжикевич (всі бодіфітнес).

Вашій увазі фотозвіт пресслужби ФББУ з відбору спортсменів для участі у міжнародних змаганнях з бодібілдингу.

Партнери фотозвіту: компанія BELOK.UA та бренд спортивного харчування «Sporter». Дякуємо!

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!