Національна федерація бодібілдингу України

7787

Віолета Паламарчук: «FITNESS SPORTS GAMES» будуть дуже популярними змаганнями»

Безумовно, одним з найбільш обговорюваних літніх турнірів став «FITNESS SPORTS GAMES», який пройшов на початку липня в іспанській Санта-Сусанні і на якому блискуче виступили спортсмени збірної України. Однією з героїнь вище названих змагань стала Віолета Паламарчук. Одеситка стала переможницею «FITNESS SPORTS GAMES» серед жінок у фітнес-бікіні в ростовій категорії до 166 см, а у відкритій категорії Віолета Паламарчук виборола бронзу.
Своїми враженнями від участі в «FITNESS SPORTS GAMES» та планами на найближче спортивне майбутнє призерка чемпіонату світу та Європи в фітнес-бікіні 2020 року поділилася з пресслужбою ФББУ.

Віолета Паламарчук:

«FITNESS SPORTS GAMES» були моїм першим міжнародним стартом цього сезону. Було дуже цікаво взяти участь в змаганнях, які проходили перший раз і в незвичайному форматі.

Цікивим був отриманий досвід під час виступу у відкритій категорії, коли дівчата всіх ростових категорій на одній сцені і з усіх обирають топ-6. Однозначно, відкрита категорія має бути на турнірах IFBB і у неї є майбутнє.

Звичайно, в порівнянні з чемпіонатами світу та Європи, учасників було небагато на турнірі в Іспанії, але я впевнена, що ще пару років і «FITNESS SPORTS GAMES» будуть досить популярними змаганнями.

Зазвичай в цей час (середина літа) у нас спортсменів міжсезоння, але змагання влітку дають можливість залишатися у формі цілий рік. Вважаю, що в цьому є плюс і додаткова мотивація. У всякому разі в моїй категорії.
Незвично для змагань з бодібілдингу виглядало нагородження трійки кращих на «FITNESS SPORTS GAMES» у відкритій категорії на п’єдесталі.
Я відчувала гордість, коли на п’єдесталі стояли три українки і всі троє вибороли золото в своїх ростових категоріях.

Та й взагалі, вважаю нашу збірну найсильнішою. На цих змаганнях всі спортсмени збірної України завоювали на сцені мінімум по дві медалі.

Хотілося б подякувати функціонерам ФББУ за допомогу у всіх організаційних питаннях і за всі надані рекомендації. У нас була хоч і не дуже велика, але дуже згуртована команда в Санта-Сусанні. Всі один одного підтримували і один одному допомагали.

Наступний запланований старт – «Арнольд Класик Європа», далі Чемпіонат України та, якщо все піде за планом, Чемпіонат світу. Уже активно готуюся до змагань і тримаю дієту. Хочеться гідно представити свою країну, своє місто і показати максимальний результат спільної роботи з тренером».

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!