Національна федерація бодібілдингу України

изображение_viber_2021-07-28_17-18-27-275

ЧЕМПІОНАТИ СВІТУ У ВСІХ ВІКОВИХ КАТЕГОРІЯХ ВІДБУДУТЬСЯ У САНТА-СУСАННІ 3-8 ЛИСТОПАДА 2021 РОКУ

Сьогодні в секретаріат ФББУ з штаб-квартири Міжнародної федерації бодібілдингу і фітнесу прийшов лист, в якому керівництво IFBB повідомило про прийняте рішення провести Чемпіонати світу з бодібілдингу та фітнесу в усіх вікових категоріях: серед чоловіків і жінок у відкритій віковій категорії, серед майстрів і юніорів в м. Санта-Сусанна, Іспанія, з 3 по 8 листопада 2021 року.
Це рішення було прийнято IFBB після переговорів з організаторами турнірів, аналізу можливих наслідків через ситуацію з COVID і невизначеностей, які це породжує щодо поїздок делегацій, віз і необхідної логістики.

Санта-Сусанна має відмінну інфраструктуру за 17 років детально протестовану представниками бодібілдингу, в якій регулярно проводяться масштабні заходи з бодібілдингу та фітнесу.

В IFBB наголошують, що гарантія щодо оформлення віз та підтримка з боку місцевих, регіональних та національних органів влади в ці важкі для подорожей часи є ще однією причиною для проведення всіх чемпіонатів світу в Санта-Сусанна, «світовій столиці фітнесу», як в безпечному місці.

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!