Національна федерація бодібілдингу України

55555555

Катерина Іщенко: «Результатами виступу на «Fitness Sports Games» задоволена. Завжди приємно бути першою!»

Тріумфаторкою змагань в бодіфітнесі на міжнародному турнірі в Іспанії «Fitness Sports Games» (2-4.07.2021) серед жінок і майстрів стала киянка Катерина Іщенко. З пресслужбою ФББУ Катерина поділилася своїми думками щодо формату проведення «Fitness Sports Games», розповіла чи задоволена результатами і рівнем конкуренції на турнірі в Санта-Сусанні та про плани на спортивне майбутнє.

Катерина Іщенко:
«Турнір «Fitness Sports Games» по-своєму цікавий. Експеримент з проведенням змагань у відкритій категорії вважаю вдалим. Має майбутнє такого формату турнір, якщо, звичайно, судді будуть більш уважними і не буде плутанини під час нагородження.
Результатами своїх виступів на «Fitness Sports Games» задоволена. Завжди приємно бути першою незалежно від статусу змагань. Конкуренція, на мою думку, була не дуже сильною на турнірі. Сильні дівчата на «Fitness Sports Games» були тільки наші українки. Але впевнена, що глядачам було цікаво спостерігати за протистоянням на сцені в Іспанії спортсменок високого класу зі збірної України.
Завдання і цілі на найближче майбутнє – утримати першість і підкорити всі турніри!»

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!