Національна федерація бодібілдингу України

FITNESS SPORTS GAMES

Вікторія Лисенко: «Fitness Sports Games» – щось нове, незвичне, цікаве»

Вікторія Лисенко: «Fitness Sports Games» – щось нове, незвичне, цікаве»

Однією з головних героїнь міжнародного турніру з бодібілдингу «Fitness Sports Games» (2-4.07.2021, м Санта-Сусанна, Іспанія) стала Вікторія Лисенко. Спортсменка з Дніпра здобула перемогу в бікіні серед жінок в ростовій категорії до 169 см і у відкритій категорії.

Пресслужба ФББУ попросила Вікторію поділитися враженнями про участь в «Fitness Sports Games», розповісти про особливості проведення змагань у відкритій категорії та як це – стояти на п’єдесталі пошани на турнірі з бодібілдингу.

Вікторія Лисенко:

«Fitness Sports Games» – щось нове, незвичне, цікаве.

Головною особливістю цього турніру була відкрита категорія, тобто серед усіх учасниць всіх ростових категорій відразу обирали абсолютну чемпіонку і так само переможницю в кожній ростовій.

Звучить складно, на ділі – суддям було ще складніше, а спортсменам трохи незрозумілий такий формат.

Думаю, що на турнірах з великою кількістю учасників проводити відкриту категорію не стануть, оскільки всі учасники можуть не поміститися на сцені і процес порівняння дуже затягується.

Нагородження на п’єдесталі було приємною несподіванкою і виглядало видовищно. Було б круто, якби на чемпіонатах світу і Європи теж так нагороджували першу трійку спортсменів з абсолютної першості.

В цілому, самі змагання були великим досвідом. Всі учасники збірної України стали першопрохідцями такої експериментальної системи суддівства, і, в черговий раз, показали високий рівень підготовки, гідно виступили в усіх категоріях і успішно забрали свої золоті медалі.

Дякую ФББУ за можливість бути частиною цієї спортивної сім’ї. Всім спорт і перемог!»

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!