Національна федерація бодібілдингу України

5555555555556

Антон Папежук: «Перемога на «IFBB ELITE CZECHIA PRO» для мене є дуже важливою»

Після тріумфу 19 червня на професійному турнірі «IFBB ELITE CZECHIA PRO» у менс фізик, який відбувся у чеському місті Острава, волинський атлет Антон Папежук поділився враженнями  про участь у турнірі, прем’єрний успіх на рівні Elite Pro та співпрацю з тренером Дмитром Горобцем.

Антон Папежук:
«Отримавши запрошення від консульства Чехії, не зволікаючи взяв білети. Цього разу їхав на змагання автобусом зі Львова, так як він прибував прямо у місто Острава.

Вже на реєстрації я був приємно здивований відношенням і повагою до спортсменів.

Самі змагання пройшли без затримок, все за розкладом. А це дуже важливо, адже пік форми готується під відповідну годину, і затримки у часі можуть тільки погіршити кондиції.

Перемога на «IFBB ELITE CZECHIA PRO» для мене є дуже важливою, так як це перше золото в статусі про спортсмена. Це є підтвердженням того, що я вибрав і рухаюсь у правильному напрямку. Емоції просто не передати словами

Вже другий сезон поспіль я співпрацюю з Дмитром Горобцем. Я задоволений нашим результатом. Далі поставили ціль –  «Арнольд Классик Європа», який відбудеться 17-19 вересня».

ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ ФББУ!